Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3058

Актрисата Силвия Петкова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата със Силвия Петкова

Излъчен на 28.06.2018

Трета част

Плахата в кулинарните си умения домакиня Силвия Петкова наготви страхотни храни и омеси идеалната питка. Сега гостите звънят на всички звънци от входа и се намъкват в дома... където не ги очаква никой. Само след секунди обаче Силвето слиза по халат с купичка лютеница и прекрасната си питка, за да ги посрещне както се прави по народен етикет.

А трапезата изглежда така добре, че Ники, който е на катогенна диета, се извинява на катогенното божество с комична молитва и се нахвърля на питката. Докато хапват домашен маслен хляб, топят в разядка и се наслаждават на сладката салата от моркови и ябълки с лимонов сок, зехтин и кокосови стърготини, гостите слушат забавния разказ как Силвия Петкова е станала актриса и как първоначално съдбата ѝ отредила място във философския факултет.

След смеха и инетерсните разкази на трапезата идва и основното - печени пилешки крилца в кока-кола и соев сос, поднесени с печени пресни картофки с цели необелени скилидки чесън и клонки розмарин. С него вече кетогенният бог сигурно наистина полудява.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта