Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 8, част 1



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 8, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3082

Фотомоделът Александра Богданска реже пръсти докато приготвя тайландска храна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 8, сезон 8

Излъчен на 08.06.2017

Първа част

Готви Александра Богданска

Тази седмица в Черешката на тортата най-вкусните спомени от целия свят, най-екстремното готвене и най-нестандартните продукти се комбинират в едно, за да се сервират на трапезата много емоции, интересни факти, забавни приключения и невероятни разкази. В кухнята ще има жега, а на трапезата люто. Ножовете и дъските ще се заменят от бормашини и флексове, които ще се погрижат за вкусната храна и доброто настроение на гости и зрители.

Храната ще прави борбата, а в битката влизат певицата, чиито песни се слушат не с ушите, а със сърцето - Мариана Попова; момичето, което върти мъжете на пръста си - манекенката Александра Богданска; дизайнерката с вид на манекенка - Миглена Каканашева, актьорът, който направи лъвски скок на място с ролята си на Апостола - Веселин Плачков и тенорът, който направи популярната българска музика наистина популярна - Орлин Горанов. А за видеонаблюдението и спазването на правилата в кухнята отново ще отговаря компетентният зрител - Шеф Иван Манчев.

Тази седмица се впускаме в кулинарно пътешествие като темата е "Любимо ястие от любима точка на света, която сте посетили". Домакинята Алекс Богданска залага на азиатската кухня, защото е впечатлена от кулинарните традиции на Тайланд. Младата Мис Национален отбор готви с особена компетентност и уникално добро настроение, като е стриктна както в познанията, така и в изпълнението. Единствено има проблем с рязането, затова и два от пръстите й се оказват увити с лепенка в края на приготовленията. Ето и какво спретна за компанията Алекс:

Салатени лодки от цикория, пълнени със сирене котидж, репички и орехи пекан.

Салца гуакамоле, поднесена с брускети.

Риба татаки или риба тон, панирана в смес от сусамови семена.

Индивидуални десертчета в чаши, на дъното на които има бисквити, следва пюре от манго, крем маскарпоне с мед, мариновани плодове в ликьор и листенца мента.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта