Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1755

Мария Маркова - Марчела посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 21, сезон 13

Излъчен на 25.06.2019

Трета част

Домакин Марчела

Щура компания с щури разбирания се е събрала през тази седмица. Докато домакинята се изпотяваше върху последните щрихи по аранжирането на трапезата, Косьо и Енчо шегаджийски преценяват налягането в гумите на лимузината и твърдостта на амортисьорите. А когато гостите пристигат в дома на Мария, са посрещнати с най-ексцентричния уелкъм дринк - бира със сламка в коктейлни чаши и боксова круша. И всичко продължава в този ню арт стил.

Докато се хапва зелена салата с тахан, компанията се запознава с историята на бабата и дядото на Марчела. Писателката разказва за професита на PR през соца, а после в тон с темата сервира пълнени чушки с кайма и млечен сос за заливка. Следва пренасяне в далечна Япония, където българската представа се сблъсква с източния манталитет и разговорът започва да звучи абстрактно. Такива са и картините, украсяващи дома и сравнени с провиснали ...

Гостите подхващат и темата за любовта, като се провокират един друг за скандални разкрития. Създава се игра - всеки да опише Мария Маркова - Марчела с по дума. Валят епитети, сипе се смях, а и се разкриват лични преживявания. В подобен момент храната, макар и вкусна, не е важна.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта