Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 21, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2348

Писателката Мария Маркова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Марчела

Излъчен на 25.06.2019

Първа част

Готви Мария Маркова

Добрата компания тази седмица е в състав: актьорът, който е смешен дори когато спи - Косьо Лунгов; пишещото момиче, което умее да готви текстове - Мария Маркова - Марчела; десертът за всяко мъжко око - плеймейтката Жанета Осипова; моделът, който вече дефилира и като майка и съпруга - Александра Петканова и акробатът с най-ведрата усмивка - Енчо Керязов.

Домакинята посреща в бойно настроение екипа на Черешката в ергенската си квартира или иначе казано приятен апартамент, от тавана на чийто хол виси боксова круша. Представя произведенията на изкуството, които красят дома, а след това хуква на пазар - с идея какво ще готви, но без никакъв списък. Получава се хаотично препускане из редовете на хипермаркета, но на финала май всичко необходимо е заредено.

За вечеря Марчела предвижда две салати и малко мезенца, за основно - традиционни пълнени чушки, а за десерт - ягоди с шоколад. За ужас на шеф Манчев в чушките ще има куркума, а готвенето започва от салатите и то с тъп нож върху малка дъска. Но набирането на инерция тепърва предстои.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2:30 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта