Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 18, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 18, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1369

Лорина Камбурова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сеозн 13, епизод 18

Излъчен на 20.06.2019

Трета част

Домакин Лорина Камбурова

Готвенето определено не е от силните страни на актрисата - се убеждаваме след като я виждаме в кухнята да гледа и да се мъчи с мазането на филия. Но пък за сметка на това плейтването ѝ е голяма сила. Всичко което кулинар Боби надипли, Лорина подреди изключително умело в плата. Сега гостите пристигат на вечеря.

Черешковците ахват пред вида на прекрасната трапеза, където в индивидуални порции ги очкават брускети от хляб с активен въглен, чесън, зехтин, два вида песто и чери домати. Домакинята обяснява какво представляват, но пропуска да спомене, че пестото е готово купено в буркани. Пословичната любов на Лорина към ракията обхваща и останалите на трапезата и всички (без Ева) си сръбват варненска домошарка вместо предвиденото за предястието бяло вино. А водата към нея се налива от специална бутилка за зареждане с енергия, подарена от приятеля на Лорина.

Второто предястие се довършва на момента - аспержи с яйце, чери домати и трюфел. Тук вече домакинята е притисната от въпроси да признае, че е била с помощник в кухнята, но пропуска да каже, че Боби е главното творческо лице на тази вечеря. Със сервирането на основното - телешки гнезда с плънка от бейби спанак, рукола, валериана и поширано яйце, Лорина разбира, че Йоко не яде телешко. Но пък останалите доста харесват завъртосаното и добре изглеждащо ястие.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта