Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 11, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 11, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1518

Емануела Толева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 11

Излъчен на 11.06.2019

Трета част

Гости посреща Емануела Толева

С представянето си в кухнята Емануела Толева възхити дори и шеф Манчев. Менюто, което избра и сготви за компанията блесна с модерност, иновативност и различност, а кулинарните умения и похвати на домакинята доказаха, че е силен претендент за победата тази седмица. Мотивирана, мобилизирана и изпълнена с идеи, тя успя да реализира всяка своя хрумка, вплитайки я в изисканата и уютна атмосфера на дома, където сега чака своите гости.

Те я обсипват с цветя и комплименти още на входната врата, а щом виждат трапезата, изявяват нетърпението си да опитат от всичко. Гуляйното хранене започва с безалкохолен шот с лимон, за да подобри храносмилането. И оттам следва: салата от кълнове и домати, студена супа с краставица и авокадо, предястие от печен патладжан с нахут, свежа салата със спанак, аспержи, сушени плодове и ядки. Само началото е склонно да напълни стомасите. Но предястията не свършват дотук. Ема става, за да довърши на момента ризотото с калмари, сушени домати, яйца, масло и пармезан.

Искат или не - гостите получават и основното - мариновано пуешко филе, сготвено в обвивка от италианско прошуто. За Енджи, която не яде свинско, меръвката е увита в пуешка шунка. Дори и критичните небца признават, че Емануела се справя идеално в кухнята. А компанията захваща тежък разговор, в който се разкрива страшната тайна за голяма трудност, през която са преминали сестри Толеви. За какво става въпрос - гледайте във видеото.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта