Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 27, част 2



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 27, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1432

Райна Караянева готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 27, сезон 12

Излъчен на 06.02.2019

Втора част

Готви Райна Караянева

След като заложи във фурната блата за американския чийзкейк, домакинята се захваща да меси тесто за равиоли, чиято направа е гледала във видео в интернет. Странно, но сместа от брашно, яйца и подправки започва да се получава, въпреки че това е първи опит. Тестото става точно както трябва. Разточва се идеално и се оставя да почине.

А през това време Райна забърква плънката за сладкиша от крем сирене, заквасена сметана, захар, яйца, жълтък и малко царевично нишесте. Кремът се излива върху запечения блат и сглобеният десерт се връща в печката. Ред е на турския солен кекс, в който влизат тиквички, сирене, пресен и див лук, пармезан, копър и магданоз. Сместа се добавя към брашното и се пече. Една бърза салата с ядки и семена ще бъде полезната част от пищната вечеря. Основното е лесно - свински ребра се овкусяват със сухи подправки, увиват се във фолио и се пекат на фурна.

А на финала на готвенето, се връщаме към началото. От тестото за равиоли се режат кръгове, пълнят се със запръжка от гъби и се запечатват. Като за първи опит тази домашна паста е повече от идеална. Време е да се украсява масата и да се посрещат гостите.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта