Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 6, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 6, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2046

Ирен Кривошиева готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Ирен Кривошиева

Първа част

Излъчен на 22.01.2018

Тази седмица отново започваме с 5 звезди в кухнята и очакваме от тях хляб и зрелища. В най-вкусното шоу се забъркват: жената, която е имала шест първи брачни нощи, актрисата, която избра България пред Америка - Ирен Кривошиева; певицата, която изгря едва на 11 години и продължава да блести и досега - Дивна; момичето, в чиито талант имаме вяра, певицата, а отскоро и актриса - Вяра Атова; журналистът, който свети на всяко светско събитие, душеприказчикът на звездите - Антон Стефанов; и момчето, което пое към музикалния връх в дует, но реши да продължи соло, мултиталантливият Ангел Ковачев. А дали всичко ще върви по ноти, ще следи диригентът на шоуто - Шеф Иван Манчев.

"Огън, огън и огън..." това обещава домакинът-дебютант за седмицата Ирен Кривошиева, която се заканва с гореща вечеря - много фламбета и камина. Пренасяме се в покрайнините на столицата и попадаме в ранчо от Дивия Запад, където конете пасат, портите се люлеят, а по стените са окачени пушки и индиански глави. Разбираме, че в менюто ще има за ордьовър надуваема пица със зеленчуци фламбе, зверски сач на барбекю, комбиниран със сач от зеленчуци, ако се появи вегетарианец в компанията и бисквитена торта с домашно сладко за десерт.

В тази част гледаме как се прави най-елементарната, но и много вкусна торта със сметана, бисквити, домашно сладко, шоколад и ром. После ставаме свдетели на надуването на тесто за пица и междувременно мятаме два сача да се запекат на барбекюто. Изобщо - готви се със замах, познание и абсолютната увереност, че всичко ще стане добре. Остава да се преоблечем и да чакаме гостите:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта