Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 4



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 4
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 10279

Оценките на Нора Недкова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Нора Недкова

Четвърта част

Излъчен на 15.02.2018

В седмицата на раздора, провокацийте и лошото настроение, четвърти домакин е Мис Плеймейт Нора Недкова, която още в началото на епизода представя себе си като сръчна домакиня, която въпреки лъскавата си обвивка, умее да готви много добре. След това с вечерна рокля и обувки на страхотно високи токове се хвърля да напазарува за своите гости.

В кухнята влиза с лентата си на Мис Плеймейт вместо с престилка и повече говори за кулинарните си умения, отколкото ги доказва нагледно. Започва да прави скариди в масло и след изморителен труд, в който изпива бая от бялото вино, предназначено за соса на скаридите, обяснява, че е изтощена. Следват още самохвалствени думи за таланта й на домакиня и готвач, а после се затопля полусготвения от някой друг октопод, който е предвиден за основно. С това трудът над печката приключва, а изморената от готвене Нора отива да стегне външността си за гостите.

Те пристигат на празна трапеза и чакат изнервящо дълго докато Мис Плеймейт озари трапезата с бляскавото си присъствие. Тя отказва да им сервира храна, защото обяснява, че е прекарала целия ден в готвене и има нужда да изпие чаша вино на спокойствие. Това допълнително нажежава страстите в сприхавата компания. На трапезата се появяват храни, които Нора гордо обявява за свое творение - по думите й е омесила питка и е направила студено предястие с авокадо и сьомга, но е ясно, че нищо от това не е нейно дело. Започват и провокацийте и заяжданиците. Валентин Кулагин прекалява в заяждането си, а типично в своя стил Нора не пести грозни думи, за да му отвърне.

За изненада на всички, домакинята приготвя десерта. Една от четири порции, но все пак прави нещо вкусно - печен банан с карамелен сос и топка сладолед. А след това идва време за изненадата, която също е саботирана, както повечето възможности на компанията да си прекара добре. Малко след интересната хрумка на ексцентричната домакиня, е ред на гостите й да оценят нейното бляскаво и лицемерно представяне. Колко точки получава Плеймейтката Нора - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
4
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта