Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 24, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 10884

Мис Плеймейт Нора Недкова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Нора Недкова

Трета част

Излъчен на 15.02.2018

В първата част домакинята на днешната вечеря Плеймейтката Нора Недкова събра погледите на пазара, като дефилира по вечерна рокля и високи токчета. Обясни, че това е просто обвивка, под която се крие един много добър готвач, но за съжаление по време на престоя си в кухнята, не успя да подкрепи твърдението си. Във втората част уж се отдаде на готвене, като се фръцкаше около печката с лентата на Мис Плеймейт. Но вместо да създаде нещо красиво в чиния, успя да направи една от пет порции скариди и да притопли полусготвен октопод. А някой друг тайничко се погрижи за всичко останало, докато Нора не спираше да хвали кулинарните си и домакински умения, да си пийва бяло винце, уж предназначено за скаридите, и да обяснява колко е изморена от цялото готвене. А след това с достойнство се оттегли, за да оправи грим, дрехи, прическа и други неща, от които май разбира повече, отколкото от кулинария.

Въпреки кратковременното и не особено ползотвроно прекаване в кухнята, наперената домакиня не успя да посрещне гостите си, защото бе заета. Сега компанията чака на почти празната маса и вече се изнервя от глад и нетърпение. Но когато Нора се появява в пълната си светлина на Мис Плеймейт, тя заявява, че няма да сервира ястия, а ще седне да изпие чаша вино, защото е прекарала много изморителен и труден готварски ден. Тя дори отказва да сервира преди да си вземе нужната доза спокойствие. Пък и вече го обръща на скандал.

На трапезата има питка, която Нора твърди, че е направила по-рано, но това не е вярно. Когато дългоочакваното предястие пристига, тя също го обявява за свое творение, въпреки че не е. За четвърта поредна вечер лицемерието, наглостта и самолюбието взимат превес над опитите за нормални човешки разговори. Апетит и настроение тотално липсват. Провокацийте на Валентин Кулагин към плеймейтката отново водят до разправии. Какво щуротии хрумват на Вальо, за да се заяде с лъскавата домакиня - гледайте в тази част:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта