Регистрация

Черешката на тортата - епизод 1, сезон 10, част 3



Черешката на тортата - епизод 1, сезон 10, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1414

Оценките на Маги Вълчанова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Маги Вълчанова

Трета част

Излъчен на 15.01.2018

Откриващата за сезона вечеря във втория дом на Мис България Маги Вълчанова бе опеделена като "сладка катастрофа" от някои от гостите. Причините за това - посрещане на празна трапеза, липса на богатство и въображение в менюто, както и нуждата гостите да се впрегнат в готвенето на храната и сервирането й, вместо да бъдат поканени на една богата и претрупана трапеза.

Оказа се, че решението на домакинята да направи спагети със скариди не се връзва с общите възможности за хранене, защото един от гостите е с алергия към морски дарове, а друг - с глутенова непоносимост. Изненадата също се проваля - пускането на фенери с желания не се нрави на музиканта Васил Гюров, който смята, че замърсява природата и може да предизвика пожар. И всички се отказват от идеята желанието им да полети в небето.

Но все пак има и плюсове в тази вечеря. Дали алкохолът на гладно, дали сплотяването покрай общото готвене и сервиране - гледайте в заключителната част за епизода, където ще разберете защо домакинята получи своите 31 точки.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта