Регистрация

Черешката на тортата - епизод 1, сезон 10, част 1



Черешката на тортата - епизод 1, сезон 10, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3125

Маги Вълчанова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Маги Вълчанова

Част 1

Излъчен на 15.01.2018

В сезона на туршийте стартира и новият 10-и юбилеен сезон на Черешката на тортата - 2018. Откриващи герои са първата за века Мис България, горещата връзка между красотата и спорта Маги Вълчанова; певицата, която гали и ушите, и очите - Лора Караджова; най-гласовитата и най-бяла R&B изпълнителка - Сантра; човекът, на когото всичко му е ток и жици, създателят на легендарната група Ревю - Васил Гюров и хъшът от Народния театър - Даниел Ангелов. А всички те ще готвят под погледа на кулинарния критик на Ребуликата - Шеф Иван Манчев.

Сезонът има честта да открие Маги Вълчанова. Тя се заканва, че ще нахрани гостите със здравословни ястия и ще заложи на салатите, като обещава да има цели три различни салати, за да може всеки да се зареди с вкусна и полезна храна. Пък и изискана, защото сред зеленчуковите предястия се намества и рецепта за френска салата със сирена и грозде, както и класическата комбинация от домати и авокадо. Основното ще е паста, но не каква да е, а модерни спагети с тиквички и скариди. За десерт домакинята залага на класиката - бисквитена торта с крем и орехи.

След пазаруването започва и драмата в кухнята. Гледайте как готви атлетичната Мис България - Маги Вълчанова в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта