Регистрация

Хлебчета с чедър и бира



Хлебчета с чедър и бира
Лесно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 1251

Пълнени питки със солен крем от кашкавал и бира.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Биренки хората наричат всякакви тестени и зърнени мезета, подходящи за компания към халба пенлива течност. Но също така в категорията влизат и предястия и хлябове, замесени с бира. В тази рецепта на Tasty виждаме симбиоза от двете - хляб с бира, подходящ за мезе на бира. Кремът, който се прави за плънката е уникален и може да послужи като сос за солети и друг вид хруски. В този случай обаче го правете без сода.

Можете също да замените чедъра с друг вид жълто сирене по избор. А вместо готово тесто, можете да си замесите домашно такова, за да сте сигурни в чистотата на брашното и липсата на консерванти. Какви точно са пропорцийте на продуктите и как стъпка по стъпка се правят тези пълнени питки - ВИЖТЕ ТУК. А практиката научете като изгледате краткото видео.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта