Регистрация

Хелоуин готвене за студенти



Хелоуин готвене за студенти
Лесно   |   Порции 1-3   |   Видяна: 1249

Чудовищна уста от ябълка, криспи горски духчета и палачинкови демони.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Ако сте от хората, които нямат време да правят изпипани сладки за Хелоуин или искат да приготвят домашна храна, но определено не умеят да се впускат в направата на сложности, студентката Мария Андреева предлага в своя канал уникални идеи за бързи, лесни и евтини десерти за празника. Ето три варианта:

Първото е отворена уста със зъби от ябълка. Само ябълка и фъстъчено масло са достатъчни. Начинът на изрязване ще видите в клипа. А направата не отнема повече от 10 минути. Намажете ябълката с малко лимонов сок след нарязването, за да не потъмнее. После действайте с декорацията.

Второто предложение е за призрачни крекери. Изберете любимата си хрускава основа и намажете с намачкано авокадо с лимонов сок, сол и пипер. Украсете с подръчни зеленчуци, за да се получи зверче. Очаква се това предястие да е доста вървежно, затова си направете повечко от него.

Третото предложение е да превърнете обикновените палачинки в страшни и вкусни чудовища. Творете с плодове, шоколад, сметана, като знаете, че бананите също потъмняват и имат нужда от намазка с лимонов сок.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта