Регистрация

Хелоуин основни ястия с кайма и тестени изделия



Хелоуин основни ястия с кайма и тестени изделия
Средно   |   Порции 2-6   |   Видяна: 722

Солени храни за Хелоуин от кайма, апетитни кокали соленки и два сладкиша за Вси Светии.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Разнообразието от сладкиши за Хелоуин е голямо, а идеи за тематични десерти се намират лесно, но какво става когато заговорим за основно ястие за Хелоуин? Тук вече креативността се изчерпва бързо, а ако правите домашно парти за Вси Светии ще се наложи да нагостите маскираните посетители и с питателна храна. Затова в канала Twisted предлагат цялостно меню за тържеството.

Можете да започнете с разядка от топени сирена, запечени в тиква с апетитни тестени соленки, оформени като кокали, с които се гребват сирената директно от тиквата. След това изберете едно от двете предложения за основно с кайма. Можете да замесите каймата за кюфтета и да я замразите натъпкана в ръкавица. А после да изпечете месните ръце, като им добавите нокти от бадеми за по-демонична визия. Всичко това можете да сервирате върху спагети с доматен сос, които да приличат на кървави червеи. Ако пък искате, изберете мумия от кайма в бутер тесто, която да поставите на масата пред очите на смаяните гости.

За десерт предложението е хитър начин за превръщане на домашно изпечения кръгъл кекс в тиква или кървав мозък. Гледайте видеото и се вдъхновявайте за идния Хелоуин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта