Регистрация

Торта от пресни плодове - радост за децата



Торта от пресни плодове - радост за децата
Лесно   |   Порции 8-16   |   Видяна: 1399

Десерт за деца в стил как да накарам детето да яде плодове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Децата предпочитат торти и пакетирани слдкиши пред пресни плодове, защото са привлечени от вида на десерта, без да разбират, че в плодчетата се крият витамини, важни за здравето и растежа. Но като по-мъдри, родителите са тези, които трябва да надхитрят мъниците и да им предложат здравословно меню. Тук помага и каналът Dazzle Spoon с една хитра и практична идея за торта изцяло от плодове.

Само динята е задължителна, защото тя представлява основата на тортата. Как се прави блат от диня - гледайте във видеото. А останалото е по ваш избор и спрямо сезона и разполагаемите плодове. Можете да използвате всичко, което ви хрумне. Ако слагате банани и ябълки обаче, помнете, че те потъмняват при окисление или иначе казано след няколко часа ще изглеждат спихани и неприветливи на вкус. Затова прибегнете към друга хитрина - намажете ги с лимонов сок, който ще запази вида им свеж.

Колкото до украсата на тортата - развихрете фантазията си или откраднете някоя от хитрите идеи на Dazzle Spoon, представени в краткото видео.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта