Регистрация

Техника за филетиране на костур



Техника за филетиране на костур
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 5120

Как се почистват филета от риба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Филетирането на риба е лесна техника, която обаче не е позната на всеки кулинар, защото навикът да се готвят рибени ястия у дома не е традиция за мнозина. Ако сте си взели риба, която искате да направите на филета, то наточете ножа и следвайте инструкциите. Лесно е. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта