Регистрация

Телешко филе с мед и горчица



Телешко филе с мед и горчица
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3106

Телешко месо с намачкан грах в маслен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.02.2017

Готвим телешко с грах, но това не е традиционната българска гозба, въпреки съвпадението в продуктите. Тук телешкото бонфиле се овкусява с кориандър, сол, къри и чили и се запържва, а след като хване апетитна коричка се готви във вода и оцет. После придаваме истинската екзотика на вкуса, като добавяме горчица и мед. Тези вкусни телешки хапки заслужават и достойна гарнитура. За нея бланшираме грах, запържваме чесън и розмарин и готвим с тях и малко масло грахта. Накрая намачкваме зрънцата и ги сервираме като основа, върху която полягват телешките мръвки. За още по-красива визия, по желание можете да поръсите с бяло сусамово семе.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. БОН
  2. 30
  3. 50
  4. 700
  5. 180
  6. 18
  7. чеснов
  8. 10
  9. го

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта