Регистрация

Ризото с гъби, тиквички и рукола



Ризото с гъби, тиквички и рукола
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2604

Гарнитура ориз със зеленчуци и зеленчуков бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ето още няколко тънкости за правенето на вегетарианско ризото. За да може едно ястие да се нарече ризото, оризът трябва да е леко твърд, а общият вид на ястието да има креместа текстура, която се получава от прибавянето на масло и сирене пармезан.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта