Регистрация

Пържено свинско с варена елда

Пържено свинско с варена елда
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3760

Свинско с моркови и лук на тиган и гречка за гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама свинско
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 3 с.л. доматено пюре
  • 2 ч.ч. елда (гречка)
  • сол и черен пипер на вкус
  • 2 с.л. мазнина за пържене
  • малко вода

Начин на приготвяне:

1. Сварете елдата до готовност.

2. Свинското нарежете на хапки, лука - наситнете, а моркова - рендосайте.

3. В тиган сипете малко мазнина, добавете морковите, лука и месото, сипете вода и запържете за 10 минути.

4. Добавете доматеното пюре и подправки на вкус и оставете да къкри до готовност.

5. Сервирайте с варена елда за гарнитура.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта