Регистрация

Свинско с грах

Свинско с грах
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 6507

Традиционно, но много вкусно ястие с месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 г нарязано на кубчета свинско месо
  • 300 г замразен грах
  • 2 пресни зрели домати, обелени и нарязани
  • 1 голям морков, нарязан
  • 1 средна глава червен лук
  • черен пипер
  • пресен магданоз, нарязан на кубчета
  • 1/2 кубче зеленчуков бульон, разтворен в 200 мл топла вода
  • зехтин Еxtra virgin

Начин на приготвяне:

1. Сложете на дъното на голяма и дълбока тенджера зехтин.

2. Нарежете лука на жулиени и заделете.

3. Загрейте зехтина на средно висок огън и добавете свинското месо.

4. Пържете докато месото си смени цвета и добавете лука и моркова. Пържете като разбърквате от време на време, докато лукът омекне.

5. Прибавете замразения грах, доматите, магданоза и черния пипер. Разбъркайте добре и добавете зеленчуковия бульон. Намалете котлона до слаб, покрийте и гответе като бъркате от време на време докато бульонът се изпари.

6. Поднесете топло.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта