Регистрация

Пържена пъстърва с домати и чушки



Пържена пъстърва с домати и чушки
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3638

Мариновано филе от пъстърва с трохи, горчица и лимон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

     Пъстървата е суха риба, и ако не смятате да я хапвате като здравословна храна, то по-добре да се запържи, за да придобие сочност. Ето една рецепта в която рибните филета се мариноват с горчица и лимон, овалват се в чеснови хлебни трохи и се готвят на тиган. След това за гарнитура към тях идва един леко запържен зеленчуков микс в червено - от домати, чушки и лук, който придава завършеност на ястието.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта