Регистрация

Пълнено пиле с дробчета и лук



Пълнено пиле с дробчета и лук
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 3015

Печено пиле с нетрадиционна подробица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Печеното цяло пиле е класика в кулинарията, на която всяка домакиня залага. Още по-вкусно е то, когато в него има подробица, а традиционният начин заприготвянето й е с дробчета и лук. Тук обаче слагаме още съставки, за да подобрим драстично вкуса на ястието.

Ето и какво означават по-нестандартните съставки: 

  • jetrica - дробчета
  • kruh - хляб
  • persin - магданоз

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.40 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта