Регистрация

Прясна сьомга с хрупкава коричка

Прясна сьомга с хрупкава коричка
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4068

Печена сьомга в джоб със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 150 г прясна сьомга
  • 1 с.л. царевично брашно
  • половин ситно нарязан морков
  • половин с.л. пресен магданоз, ситно нарязан
  • половин ч.л. чесън на прах
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната на 220 градуса. Покрийте тава за печене с леко намазнена хартия за печене и сложете сьомгата в нея, като поръсите с малко сол.

2. В малка купа смесете царевичното брашно с магданоза, чесъна на прах, черния пипер и малко зехтин по желание. Покрийте сьомгата с хартията за печене, за да стане като в джоб. Така няма да загори и повърхността ще стане хрупкава.

3. Печете 30-35 минути в предварително загрятата фурна. Сервирайте топла.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта