Регистрация

Предястие с пилешко, лук и царевица



Предястие с пилешко, лук и царевица
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1919

Питателна салата с месо и млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.09.2016

Ето салата със статут на основно - два вида пилешко месо и зеленчуци на грил, полети със сметанов сос. Става въпрос за стабилна зимна салата с бяло пилешко месо и месо от бутчета, които се запичат на скара или грил тиган и се нарязват на мръвки. Към тях се добавят червени чушки, червен лук и царевица, също запечени на грил. След това се прави дресинг от заквасена сметана, чесън, босилек и лимонов сок, с добавки от риган и див (може и просто обикновен зелен) лук. Така ястието, обявено за ордьовър, е способно да нахрани дори и много гладни стомаси.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта