Регистрация

Постен бюрек с гъби, домати и леща



Постен бюрек с гъби, домати и леща
Средно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 3804

Солена постна баница с плънка от спанак, гъби, кашкавал и домати.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    В предаването На кафе с водеща Гала днес готвим странен бюрек, като използваме изцяло растителни продукти. Замесва се еластично тесто, познато от направата на домашни баници и тиквеници, а в него се слага щедра плънка от запържени гъби, бланширан спанак, леща, сушени домати и пресен лук. За финал настъргваме соев кашкавал и завиваме рулото. След това през него се правят прорези, а за да е 100% постно, го намазваме със соево мляко, което да гарантира хрупкавата му коричка след изпичане. Желаещите могат да го поднесат с гукамоле от нарязано на кубчета прясно авокадо, смесено с разварен грах и овкусено с подправки.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. нар
  2. 40
  3. млечна
  4. food
  5. са
  6. 180
  7. Праз
  8. 70
  9. очи
  10. Иска

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта