Регистрация

Пиле с кисело зеле в гювеч



Пиле с кисело зеле в гювеч
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 7222

Печено пиле по български, пълнено със зеле и булгур.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

        Пиле със зеле - една страхотна българска комбинация, особено подходяща за студените дни, когато към нея задължително върви и чаша руйно червено вино, от което кръвта ще закипи. Ако искате да си го направите съвсем по български, можете да печете ястието в гювеч, който ще му придаде типичната развареност на готвеното в този съд месо. Рецептата е лесна за приготвяне, а крайният резултат е типичен пример за родната кухня.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта