Регистрация

Пиле с бира по тайландски

Пиле с бира по тайландски
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2817

Печено пиле с бира и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • цяло пиле
  • червен тайландски чили сос (или друг вид чили сос по избор)
  • 1 кенче бира
  • сол
  • пипер
  • зехтин
  • 1глава лук

Начин на приготвяне:

1. Предварително загрейте фурната на 230 градуса.

2. Покрийте пилето със зехтин, подправките и чили соса.

3. Нарежете лука на парченца и ги поставете под кожата.

4. Отворете си кенче бира и отпийте. След това я поставете до половината в пилето.

5. Печете до готовност.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 60 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта