Регистрация

Омлет с бекон в уред за готвене на пара

Омлет с бекон в уред за готвене на пара
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 1965

Омлет на пара с колбас.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 яйца
  • 120 мл обезмаслено прясно мляко
  • 200 г бекон (шунка, чоризо или друг вид колбас, който харесвате)
  • сол, пипер и кимион на вкус (лют пипер, сминдух, чубрица или друга подправка, която харесвате)

Начин на приготвяне:

1. В купа разбийте яйцата със сол.

2. Добавете млякото и само размешайте, без да разбивате.

3. Нарежете колбаса на малки кубчета и го добавете в омлета. Овкусете с подправки по желание.

4. Намазнете тавата на уреда за готвене на пара, изсипете вътре омлетената смес и гответе за 20 минути.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта