Регистрация

Ньоки по френски с гъбен сос



Ньоки по френски с гъбен сос
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3492

Домашни парижки ньоки с кашкавал и заливка от гъби и моркови.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.12.2015

 

Безмесните ньоки също са решение за основно ястие, а парижките ньоки пък са с толкова богата гама от вкусове, че дори няма да се усети липсата на мръвка в чинията. Първо се учим как се правят ньоки в домашни условия, а след това към тях спретваме едновременно семпъл и изискан сос от сирене грана падано (можете да замените и с обикновен твърд кашкавал), печурки (не е задължително да са кафяви, с каквито готвят ястието Лора и Стоян), бадеми, чесън и моркови. Тази нестандартна смес служи за заливка на варените тестени хапки.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта