Регистрация

Маслен ванлов кейк с кокос и ананас



Маслен ванлов кейк с кокос и ананас
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1769

Кокосов сладкиш с ананс от консерва.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.02.2016

Цитрусов десерт, подходящ за зимата, когато сезонните плодове в България са кът, а на пазара се наместват техни южни братовчеди. В основата на сладкиша е маслено тесто, върху което се разпределя яйчена смес с нарязан на парченца ананс от консерва и кокосови люспи. Следва да изчакаме кекса да се изпече и после само да се насладим на вкусния десерт. Ако ще посрещате гости, по-добре направете двойна доза.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта