Регистрация

Макарони на фурна с бекон, кайма и доматен сос



Макарони на фурна с бекон, кайма и доматен сос
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3004

Баница от макарони с месо и яйчена заливка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.10.2015

 

Хитра рецепта за печени макарони с месо и по-точно със свинска кайма и бекон. Пастата се вари и отцежда, а след това се смесва със запръжка от пушен бекон и мляна свинска плешка, къкрили в домати от консерва. Така приготвената песта обаче не се сервира, а се изсипва в тава, залива се със смес от настърган пармезан (можете вместо него да използвате и обикновен кашкавал) и разбито яйце и се запича до получаването на хрупкава апетитна коричка. Дали това е питка с месо от паста или пък баница от макарони - какво значение има, щом е толкова вкусно.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
2
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта