Регистрация

Кроасанов сладкиш с кифли и стафиди



Кроасанов сладкиш с кифли и стафиди
Лесно   |   Порции 8   |   Видяна: 2222

Сладък хлебен пудинг със стари кифлички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.10.2016

Ако са ви останали стари кифли, кроасани или друг вид сладки хлебчета, ето идея как да не изхвърляте насъщния, ами да го превърнете в сладък и апетитен десерт с крем. Лора и Стоян готвят с обикновени кифли от закусвалнята, но ако искате нещо по-изискано, можете да си вземете кроасанчета и да ги впрегенете в тази рецепта, където се нарязват на големи парчета, смесват се със стафиди и се напояват в мляко, крем пудинг и вино марасала. След това се поръсват с кокосови стърготини и се пекат за по-малко от час. А накрая - имате домашен кекс с кифлички или пък кроасанова торта. Опитайте:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта