Регистрация

Какви аспержи трябва да се купуват



Какви аспержи трябва да се купуват
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 5959

Как се познават качествените аспержи и как се белят.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Жак Пепен издава още една тайна - как да познаем качествените аспержи и как да боравим с тях. Истината е в главата на зеленчука - тя трябва да е твърда и стегната, а не да наподобява цветенце. Освен това не си мислете, че тънките аспержи са по-крехки, защото не е вярно - те са просто друг сорт, който не е така ароматен и апетитен. Колкото до беленето на зеленчука - по-добре е да го направите с картофобелачка, а не с нож, за да не издялкате голяма част от ядливата сърцевина.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта