Регистрация

Домашна супа от коприва с ориз



Домашна супа от коприва с ориз
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2756

Чорба от коприва с кисело мляко, яйце и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.05.2016

Копривена супа без месо и с аромат на лук се готви в тази рецепта. Чорбата е лесна, но и нетрадиционна, защото попарената с вряла вода и пасирана коприва се добавя към разварен бисерен ориз, за да се получи безмесна чорба. Това обаче не е всичко. Супата се сдобива и със странна застройка, приготвена от кисело мляко, пюрирано с три варени яйца и малко оцет. Не бяхте чували за застройване на супа с варени яйца - нали? Накрая профирната супа се поднася с настъргано бяло сирене.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта