Регистрация

Грис с шоколад и бити белтъци



Грис с шоколад и бити белтъци
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2401

Сладиш с грис, какао и бяла шапчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.10.2016

Лесен и изкусително сладък нестандартен сладкиш се пече в кухнята на Лора и Стоян, където приготвяме фасулски блат от грис, какао, мляко и течен шоколад. Тук е моментът да подчертаем, че говорейки за грис, става въпрос за грис от твърда пшеница - продукт, познат още под името семолина. И докато шоколадовият десерт се пече, разбиваме белтъци със захар, за да превърнем обикновения кейк с грис в истинско сладкарско чудо. Накрая го покриваме с битите белтъци, поръсваме с натрошени ядки и допичаме. Вече имаме кейк с царствена визия и божествен вкус. А сме се трудили така малко за направата му.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта