Регистрация

Великденско агне с масло и чесън



Великденско агне с масло и чесън
Средно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 2966

Агнешки бут с гарнитура и сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 8 - Сезон 1

Дължина: 20:00
Излъчено на: 2011-04-20 09:30
 
Днес ще готвим:
 
  • Агнешки бут с чесън по великденски.
  • Сос за месо.
  • Марокански кус-кус.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта