Регистрация

Банички с кашкавал и сирене



Банички с кашкавал и сирене
Лесно   |   Порции 8-9 банички   |   Видяна: 2285

Банички от бутер тесто с кашкавалена плънка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Споделяме поредната страхотна кулинарна идея на v-box7 канала foodfactory, в която виждаме как съвсем набързо можем да си направим вкусни домашни банички с бутер тесто, които са доста по-красиви и вкусни от обикновените си събратя. Освен чарът на многолистните кори, добре напоени с мазнина и разгръщащи се в хрупкава текстура, тук симпатии събира и плънката, която е смес от сирене и кашкавал. Така при разчупване на топлата закуска от нея освен приятния сиренен дъх се усеща и влакнестото кашкавалено наличие. Още по-красиво става когато намажем кората на пълнените хлебчета с разбит жълтък и поръсим със сусамово семе. Ако обичате други семена, можете да опитате и с тях. С ким например баничките ще получат доста екстравагантен аромат, който би допаднал на мнозина. Опитайте!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта