Регистрация

Баница от бутер тесто с месо и зеленчуци



Баница от бутер тесто с месо и зеленчуци
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2287

Бутер баница със свинско, моцарела и чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Домашен пай от бутер тесто със свинко или пък лесна баница с готово многолистно тесто, която прилича на слънце и има неустоим вкус, съчетан с разкошна визия виждаме в тази рецепта. Ако сте по-голям ентусиаст, можете да направите домашни блатове като не се стараете да бъдат многолистни, а просто да станат пухкави и въздушни след изпичане. Това обаче е за по-опитните готвачи, които със сигурност ще се зарадват на идеята за подредба на пълнения хляб със свинско. Хитринката е хрумка на v-box7 каналът foodfactory, в който намираме уникални интерпретации на модерни рецепти. Тази радва с лекотата на приготвяне и фактът, че е подходяща да нахрани семейството във всяко едно от основните ястия.

Първо се прави запръжката като се наситнява червен лук, а свинско филе и зелена чушка се нарязват на тънки лентички. След това се готвят в растителна мазнина, където по желание можете да добавите наситнени гъби, кимион, черен или лют пипер. Импровизирайте с вкуса. След това по показания във видеото начин се подрежда тестото. Важно е да успеете да го направите, за да си гарантирате, че питката ще се получи. После във всеки лист на цветето се поставя по резен моцарела, отгоре се разпределя плънката и накрая се завива. Гледайте клипа, за да се убедите как се прави. Не е сложно.

Накрая по желание можете да намажете тестото с разбит жълтък, но и да не го направите, няма да пропуснете съществена стъпка. После печете за 25-30 минути на 190 градуса и хищната семейна закуска или тестена вечеря е готова. Насладете й се като я поднесете с любимия сос за потапяне и си я хапнете топла в компанията на близките. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта