Регистрация

Азиатски ябълков хляб със суха мая



Азиатски ябълков хляб със суха мая
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3381

Домашен хляб, замесен с ябълкова вода. 

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Китайска идея как да се използва водата от накиснатите сухи плодове, за да даде аромат на домашно направените тестени изделия. Замесвате обикновеното си тесто за хляб, но в маята вместо мляко или вода, слагате течността, в която са киснали плодовете. Може да импровизирате и с други плодове по избор. Оставяте да втаса, декорирате с разрези и печете. Толкова е лесно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта