Регистрация

Агнешко по индийски с ориз и стафиди



Агнешко по индийски с ориз и стафиди
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2121

Агнешки бут с оризова гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.03.2016

Тази рецепта е особено специфична не защото би затруднила някой с приготвянето си, а заради нетрадиционните за българския вкус подправки, които се използват в нея. Агнешкото бутче се маринова за денонощие (или поне 12 часа) в сос от кисело мляко с традиционни индийски подправки. Оризът, върху който се поднася месото пък се смесва с дафинов лист и стафиди, които допринасят за пълната му екзотика.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта