Регистрация

Агнешки дреболийки в було на сарми



Агнешки дреболийки в було на сарми
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2241

Агнешки сарми от подробица с яйчена заливка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.05.2016

Вкусно, нетрадиционно, но и българско ястие, комбинация от мусака и месни сарми с агнешко, се готви в тази рецепта. Използваме агнешка карантия, като обаче се отказваме от черния дроб, защото той би придал горчивост на ястието. Добавяме и агнешко месо за повече сочност, както и ориз и зеленчуци, за да бъде месното ястие наистина самостойно, без нужда от гарнитура. След това запържените заедно продукти се увиват в було и се запичат за половин час на фурна, а за финал ги очаква заливка от разбити яйца и мляко. Така своеобразните сарми започват да приличат на агнешка мусака. Как да си направите всичко това - гледайте във видеото:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта