Кимчи супа за студени дни
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3714
Пилешка супа със зеленчуци.
Необходими продукти:
- 3 ч.ч. кимчи
- 5 ч.ч. зеле напа (нарязано на хапки) или друго зеле по избор
- 1-2 чушки халапеньо (разполовени и почистени от семената)
- 4 ч.ч. нарязани на кубчета пилешки гърди
- 8 ч.ч. пилешки бульон
- 8 ч.ч. вода
- 5 с.л. мисо
- 1 глава лук (нарязан)
- олио
- сол
Начин на приготвяне:
1. Сотирайте малко нарязан лук и халапеньо в олио. Когато усетите аромата им, добавете пилето и сол на вкус.
2. Добавете кимчи, зелето, пилешкия бульон, мисо и вода. Оставете да заври и варете до омекване на зелето.
3. Добавете сол, ако е необходимо.
Най-важните съставки
вода, зеле, зеле напа, зеленчуково олио, кимчи, лук, мисо, олио, пилешки бульон, пилешки гърди, сол, чушка халапеньо, широ мисо
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ