Регистрация

Чийзкейк от бисквити Орео и крем сирене



Чийзкейк от бисквити Орео и крем сирене
Средно   |   Порции 8-12   |   Видяна: 2234

Бисквитен Чийзкейк Орео със сметанов крем.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Чийзкейк без печене показва Иван Звездев в своята кухня, като залага на обичаните бисквити Орео за основа, част от пълнежа на сладкиша и украсата. Ако искате да приготвите у дома си чийзкейк като от професионално сладкарско ателие, опитайте с тази рецепта.

Първо бисквитите се оставят в хладилник, за да се стегнат, а след това започва голямото разделяне на крема от бисквитките. Отделените капачета се смилат в чопър, смесват се с масло и от тях се оформя основата на тортата. Кремът се смесва с размекнато крем сирене - 4 опаковки, за да стане хубав чийзкейк. Отделно се разбива сметана на крем - не чак на пяна. А после трите компонента се объркват до максимално възможната хомогенност и с тях се залива блатът.

Трудно е да се остави този сладкиш за 5-6 часа в хладилника без да се опита, но така е най-добре. На финала можете да поръсите със смлени бисквити и да боцнете по една цяла бисквитка в индивидуалните парчета. Чак сега настъпва времето за хапване и наслада. А как точно да си направите десерта - гледайте във видеото от Кухнята на Звездев.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 6 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта