Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 4

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 420

Оценките на Неделяна Христова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 6, сезон 13

Излъчен на 04.06.2019

Четвърта част

Вечеря с Неделяна Хрстова

Не може да готви пък се справя идеално - това е определението за представянете на домакинята в кухнята. Въпреки че Неделяна започна кулинарното си творчество със заявката, че е пълен лаик, последваха доста похвали от шеф Манчев за начина на готвене, избора на продукти и техники и крайния резултат. Гостите също не очакваха пищна вечеря, но се оказа, че тя очаква тях. И така се започна със свежи и луксозни салати и предястия, домашно омесена питка по рецепта на баба и татината ракия.

Сега е ред на основното, за което почти не е останало място  стомасите. То е лаврак, запечен върху канапе от чесън и девисил и поднесен с гарнитура от домашно картофено пюре. Несъмнено ястието е много вкусно. И за да се затвори кръгът от наслада, идва и тирамисуто на Неделяна. А за 100 кила, който не яде животински продукти, то е заместено с купичка ягоди.

Следва изненадата заради която домакинята избира апартамента на приятел, в който има повече пространство. Оркестър, песни и танци съпровождат гостите до стаята за гласуване, където всеки дава своята оценка за уж аматьорската вечеря. Колко точки събра Неделяна и справи ли се с плашещата задача да сготви за повече от двама души - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта