Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 1



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3096

Попдивата Неделяна Христова пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Неделяна Христова

Излъчен на 04.06.2019

Първа част

Домакин Неделяна Христова

Тази седмица Черешката ще е по-музикална и от тенджера с капак под налягане. А в залагането на скритата бомба ще се включат: рапърът с най-много мерки и теглилки в името - Явор Янакиев - 100 кила; неопитомената поп дива Неделяна Христова; младият талант, за който се борят и оперта, и литературата, и социалните мрежи - Мила Михова; вечното момче на Deep Zone Project - Диян Савов, по-известен като DJ Дидо и актрисата, която знае и трите имена на Господин X и морето - Станислава Николова. А симфонията в кухнята ще дирижира шеф Иван Манчев.

След обстойна презентация на певицата Неделяна Христова, се отправяме в тематиката на днешната вечеря - тя ще е в апартамента на близък приятел, защото изненадата ще има нужда от просторно място. На пазара отиваме със списък, а в кухнята влизаме с помощник - приятелката Ели. Никой от гостите не очаква Неделяна да сготви трудни и изтънчени ястия, защото певицата признава, че почти никога не е влизала в кухня. Но пък късметът на начинаещите обещава да е с нея.

След заявката за домашната питка на баба, Неделяна забърква плънката за първото предястие - пълнени тиквички с домати, сирене, яйце, маслини и пресен копър. За 100 кила същото предястие ще е без яйце и сирене. За изненада на шеф Манчев - ястието се получава доста добре и въпреки неволите с пускането на фурната, готвенето потръгва.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта