Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 6, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2048

Неделяна Христова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 6

Излъчен на 04.06.2019

Трета част

Гости посреща Неделяна Христова

Още в началото на седмицата попдивата Неделяна Христова заяви, че не умее да готви, рядко влиза в кухнята, но ще се постарае да не остави гостите си гладни. Бая старание падна, но определено вечерята се получи подобаваща не само за приятели с празни стомаси, но и за ВИП гости. Дори шеф Манчев остана изумен от скрития талант на Неделяна, която направи три предястия, омеси хляб, спретна рибно основно с гарнитура и призна, че сама е забъркала десертния сладкиш.

Дошлите със занижени очаквания към менюто гости ахват пред изисканата салата със зелени листни зеленчуци, ягоди, кедрови ядки и запечено козе сирене с карамелизирана коричка и заливка от балсамова редукция. Второто предястие - пълнени тиквички с яйца сирене, домати и маслини, поднесено в компанията на разядка от патладжан с крема сирене, ядки и билки, също е супер. А към него се сервира и омесената лично от домакинята домашна вита питка по рецепта на баба.

Всичко това се гарнира с домошарката на тати от Сливен и вече е ясно - храната е вкусна, достатчна и съобразена с наглсите на гостите. Няма недоволни и домакинята си отдъхва, че вечерята е стратирала добре. А муцунките мляскат в блажена наслада и посръбват ракийчица.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта