Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1600

Оценките на Енджи Касабие в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 12, сезон 13

Излъчен на 12.06.2019

Четвърта част

Домакин Енджи Касабие

Заканата на домакинята да се отнесе с менюто и гостите като с "пациенти", се оказа вярна, но си пролича още при готвенето, че храната ще бъде вкусна, дори и без пържене, добавка на захар, наличие на тежки въглехидрати и глутен, много калории. Енджи доказа, че може да направи ястия, които хем да радват небцето, хем да даряват здраве. Вечерята започна с напитка от кокосова вода с ензими, пробиотици и пребиотици. Премина в здравословен печен безглутенов чипс от соя, салата от спанак с черна леща и боб мунк, пикантен хумус и пица с моцарела и основа от карфиол.

За основно има риба фагри, която Енджи поръча прясна от Гърция. Тя се сервира с протеинов ориз, микро тиквички, сладък грах и сос от кокосово мляко и зелено къри. Никой от гостите не е опитвал подобна храна. Десертът съдържа не повече от 250 калории и представлява апетитна бананова палачинка, решетка от кленов сироп, хрупкава протеинова бисквита и за гарниране - лъжичка протеинов течен шоколад с малинка. А докато вкусотийката се хапва, Енджи разказва как се е запознала и събрала със съпруга си.

Следва изненадата - здравословен джиджестив и десертче, съпроводени с мерки и теглилки. После индивидуален хранителен режим за всеки. А дали гостите са харесали екстравагантната и мега полезна вечеря, съпроводена със замерване - ще видим по дадените точки. Кой каква оценка "написа" на Енджи Касабие - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта