Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 2



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2052

Енджи Касабие готви за втори път в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 12, сезон 13

Излъчен на 12.06.2019

Втора част

Готви Енджи Касабие

В началото на приготовленията по вечерята Енджи се закани да нахрани гостите си вкусно и то все с храни, които изписва на пацианти. После влезе в кухнята на ресторанта, където се приготвят ястията за звездите на диета, и започна със салатата от спаначени листа, боб мунк и черна леща. Към нея забърка дресинг от сос и семена от нар, зехтин, лимонов сок, сол и пипер, мед, сушени домати и листа прясна мента.

Тъй като Енджи е иновативна ливанка, взима обикновената рецепта за ливански хумус и я превръща в разкошна разядка. В чопъра към традиционния нахут влизат още тахан от лешници, цели лешници, люта чушка, чесън, био зехтин и подправката заатар (риагн, мащерка, сусам, майоран, сумак и сол). Получената паста се украсява с листа див чесън, поръска от още заатар и зехтин.

За основно ще има риба фагри върху канапе от протеинов ориз и сос със зелено къри, кокосово мляко и спанак. Десертът ще са бананови палачинки с канела и протеинов шоколад. Има и второ предястие - пица с основа от варен, изсушен и нарязан на ситно карфиол, смесен с яйце. Върху този блат полягват сос и парчета моцарела.

Вечерята ще е безалкохолна, затова на финала домакинята спретва напитка за стимулиране на стомаха. Питието е смес от специална тайландска кокосова вода с ензими на прах и пробиотик и пребиотик на прах.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта