Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 12, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1591

Енджи Касабие посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 12

Излъчен на 12.06.2019

Трета част

Гости посреща Енджи Касабие

Домакинята се закани да нахрани гостите все едно са нейни "пациенти", но въпреки здравословната идея на вечерята, тя успя да се получи и вкусна. Без глутен, без, пържено, без добавена захар и много сол, без лоши мазнини и без алкохол - такова меню очаква черешковците. А дали ще има гладни и недоволни, остава да видим.

Посрещането е повече от пищно, а гостите не могат да осъзнаят в апартамент ли се намират или в хотел. За тяхна изненада луксозната обстановка е в жилището на Енджи, а трапезата е луксозна презентация на диетична вечеря. Уелкъм дринк има, но вместо алкохол, е напитка от кокосова вода с ензими, пробиотици и пребиотици, която да подготви стомасите за предстоящото хранене. Следва безглутенов соев печен чипс с различни вкусове за апетайзер. Колкото е полезен, толкова е и вкусен, категорична е компанията. Салатата от боб мунк, черна леща, спанак и дресинг от нар, мед, лимонов сок, сушени домати и мента се довършва на момента, за да е наистина свежа.

А покрай сладкото прихрупване на домакинята ѝ се налага да разкаже как от ливанска девойка е станала диетоложка. Звучи като приказка срещата със Стефан Данаилов и началото на професията, но Енджи искрено говори за житейския си път. А след сладките разкази, идва и ливанският хумус, моделиран по идеи на домакинята. Има и още едно предястие - пица с основа от карфиол и топинг от сос и моцарела. Полезна и вкусна, тя разочарова само онзи, който е решил да я сготви на следващия ден за изненада.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта